Excite

Demi Moore raakt heup en dij kwijt

Demi Moore ziet er nog best jong uit voor haar leeftijd. 47 jaar oud is de actrice inmiddels al weer. Maar dat valt niet op, als ze naast de veel jongere Ashton Kutcher staat, haar vriendje. Veel mensen met kwade tongen beweren dan ook dat Demi Moore flink aan de plastische chirurgie zit, om haar jonge 'looks' te bewaren. Of dat waar is, weten we niet. Wel is duidelijk dat ze flink aan de photoshop zit.

Voor het tijdschrift W ging Demi Moore namelijk op de foto. Maar op de cover van het blad is erg duidelijk dat Demi Moore een stuk dij en een stuk heup is kwijtgeraakt tijdens de fotoshoot. Een zeer slechte photoshop-job, zoals ze dat noemen. Haar linkerheup springt een stuk in en van haar dij is een homp vlees verdwenen. Bloggers en andere internetters viel het meteen op en zorgden dat 'the worst photoshop job ever' wereldnieuws werd.

Het tijdschrift verontschuldigt zich door te zeggen dat zij de foto's op deze manier kregen aangeleverd van de fotografen. Vervolgens werd beweerd dat de fotografen niets bijzonders hadden gedaan. Dat is raar, want de anatomie van Demi Moore klopt voor geen meter meer op de foto. Beetje vreemd natuurlijk. Dat we als lezers genept werden, wisten we al. Maar doen het dan tenminste goed.

Afbeelding: Telegraph.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020