Excite

Demi Moore verliest Lovelace-filmrol aan Sarah Jessica Parker

Een verse echtscheiding van Ashton Kutcher en een kwakkelende gezondheid hebben Demi Moore geen goed gedaan. Ze is uit het project gezet van de film Lovelace. In de film zou ze de rol van feministe Gloria Steinem vertolken. In het biografische drama over pornoactrice Linda Lovelace speelt Amanda Seyfried de hoofdrol.

Demi Moore ingestort

Eerder deze week verschenen berichten dat Demi Moore ingestort zou zijn. Al enkele weken nam haar gewicht zienderogen af. Onder de ogen van haar dochter Rumer kreeg Moore enkele aanvallen van stuiptrekkingen en hitte, waarna ze instortte van uitputting en oververmoeidheid. De actrice is vervolgens meteen opgenomen in het ziekenhuis.

Drugs?

Hoewel er de afgelopen dagen enkel sprake was van 'foutief medicijngebruik' of een experiment met lachgas, komen er steeds meer geruchten dat de instorting van Demi Moore wel eens te maken kan hebben met drugs. Het telefoontje dat een vriend pleegde naar de hulpdiensten na Moore's instorting is gisteren uitgelekt. Daarop is te horen dat Demi Moore 'iets' gerookt heeft waarna ze onwel werd.

Sarah Jessica Parker

Als vervangster van de zieke Demi Moore is nu Sex and the City-actrice Sarah Jessica Parker (SJP) gecontracteerd. Eerder gingen geruchten dat Weeds-actrice Mary-Louise Parker de rol van Moore over zou nemen. De makers van de film, Rob Epstein and Jeffrey Friedman, bevestigen nu aan Entertainment Weekly nu de medewerking van 'Carrie Bradshaw.'

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019