Excite

Denise Richards date Mötley Crüe-bassist Nikki Sixx

Denise Richards (39), actrice en voormalig playmate, heeft een relatie met haar buurman Nikki Sixx (52), bassist bij Mötley Crüe. Het is niet de eerste keer dat Richards haar oog laat vallen op een foute man. Sixx laat op zijn beurt met deze romance nogmaals zien dat hij dol is op playmates.

In 2002 trouwde Richards met acteur Charlie Sheen, die momenteel nogal eens in opspraak is wegens alcoholmisbruik en relationele problemen. Richards en Sheen waren drie jaar samen en kregen in die tijd twee dochters, Sam en Lola. De scheiding verliep niet zonder slag of stoot.

Daarna was Richards enige tijd samen met Richie Sambora, de gitarist van Bon Jovi en bovendien de ex van Heather Locklear, ooit Richards hartsvriendin. Sambora leed aan en alcoholverslaving en kreeg een rijverbod van drie jaar toen hij dronken in zijn Hummer reed.

En nu is daar dan Nikki Sixx, ook niet bepaald de ideale schoonzoon. De oprichter en bassist van Mötley Crüe heet eigenlijk Frank Ferrana. Als tiener werd hij van school getrapt omdat hij drugs verkocht. Zijn eerste gitaar stal hij: slechte gewoontes zaten er blijkbaar al vroeg in.

De aan heroïne verslaafde Sixx heeft een voorliefde voor playmates, hij had al twee keer eerder een relatie met dames uit de Playboy. In 1989 trouwde hij met Brandi Brandt, met wie hij drie kinderen kreeg. In 1996 scheidde het stel, en datzelfde jaar nog trouwde Sixx met playmate Donna D’Errico. Ze kregen een dochter, maar gingen uit elkaar in 2007.

Afbeelding: Flickr, gebruiker burning karma

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019