Excite

Dennis Weening gaat The Pain Game presenteren

Dennis Weening zal de presentatie van het nieuwste durfalprogramma ‘The Pain Game’ op zich nemen. Het spel is bedoeld voor moedige kandidaten die goed tegen pijn kunnen.

Het spel wordt vanaf 16 mei dagelijks uitgezonden op RTL 5 en laat teams van twee tot vier kandidaten zien, die hun best doen om veel geld te verdienen aan hun doorzettingsvermogen en hoge pijngrens. Wie verliest, verliest eigenlijk dubbel, want die krijgt ook te maken met de minder leuke verrassingen van Weening. Dit kan variëren van het ontmoeten van een ongewassen zwerver tot het snuiven van een lijntje cola.

Dennis Weening is onder meer bekend van So You Think You Can Dance. Ook is hij een van de presentatoren van Wipeout. Weening begon zijn carrière ooit bij TV West, maar kon onder meer dankzij zijn baan bij MTV doorbreken bij het grote publiek. Weening houdt zich naast het presenteren van dit programma ook bezig met zijn pasgeboren dochtertje en zijn eigen productiebedrijf, waarmee hij onder meer de productie ‘Speel jij op Parkpop?’ maakte.

Weening wordt ook een van de reisleiders in het nieuwe RTL5-programma ‘Wie is de reisleider’. Voor Dennis grotendeels een bekende titel, want hij deed eerder al mee aan Wie is de Mol? In die serie speelde hij de mol.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020