Excite

Derde film met Lara Croft in productie

Er is een derde Lara Croftfilm in de maak. Producer Dan Lin en Warner Bros zijn bezig om alle draadjes aan elkaar te knopen. Aangezien de eerste twee edities van de Tomb Raiderserie flink wat geld opbrachten, leek het de mensen achter de schermen een goed idee om een derde versie te verzinnen. Het succes van de vorige films kwam grotendeels door de prachtige Angelina Jolie. Jolie heeft aangegeven in het derde deel niet de rol van Lara Croft te spelen.

Tomb Raider brengt altijd veel geld in het laatje

Zonder dat iemand het door heeft gehad, heeft Lara Croft al heel wat geld opgeleverd voor spelletjesproducent Eidos. Afgelopen november kwam het achtste deel uit van de Tomb Raider Underworld reeks. Het is opnieuw een ingewikkeld verhaal waarin allerlei goden voorkomen en actieheldin Croft de hele wereld over reist. Dingen moeten opgeblazen en doodgeschoten worden door een knappe vrouw in sexy kleding, dus het verhaal doet er niet heel erg toe.

Wie gaat Angelina Jolie vervangen?

Het succes van de vorige twee films van werd grotendeels bepaald door Angelina Jolie. De inmiddels gevierde actrice, moeder van zes kinderen en echtgenote van Brad Pitt heeft aangegeven niet in de film te willen acteren. Er moet dus een vervangster gevonden voor de rol van Lara Croft. De producers willen de 22-jarige Megan Fox benaderd om in de nieuwe Tomb Raider te spelen. De eveneens knappe actrice brak door met haar rol in de kaskraker 'Transformers'. Wie het nieuwe Lara Croftproduct gaat schrijven en regisseren is nog niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020