Excite

Destiny's Child komt terug bij elkaar

De meidengroep Destiny’s Child heeft besloten om weer bij elkaar te komen. En dat terwijl ze eerder nog een afscheidstournee gaven. De drie meiden komen weer bij elkaar om een nieuw album op te nemen, zo wordt gezegd.

Het nieuwe album zijn ze verschuldigd aan hun platenmaatschappij. Op de site van Perez Hilton staat: ‘In hun contract met Columbia Records staat dat Destiny's Child hen nog één album verschuldigd is. Dus dat moet er wél komen, anders plegen ze contractbreuk.’ Het is nog wel onduidelijk wanneer de nieuwe cd zal verschijnen, maar dat Beyoncé, Michelle en Kelly weer bij elkaar komen is toch wel zeer waarschijnlijk. Beyoncé moet echter wel nog eerst haar eigen tour en promotie afmaken voordat ze zich kan richten op Destiny’s Child.

Destiny’s Child brak door in 1998 met het nummer ‘No, no, no’, waarin de meiden samenwerkten met Wyclef Jean. In 1999 verscheen het tweede album van Destiny’s Child en de single Bills, Bills, Bills werd meteen een grote hit. Er zijn enkel conflicten geweest binnen de groep, waardoor sommige leden vertrokken en Destiny’s Child als trio verderging. In 2005 was er een afscheidstournee van Destiny’s Child. De meiden hadden geen ruzie, maar wilden ieder een eigen richting opgaan. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020