Excite

Dildosmokkelaar huilend bij douane

Dildosmokkelen, het blijft een moeizame bezigheid. Zeker als de kunstpenissen een land als Saoedi- Arabië in moeten en je ook nog gepakt wordt. Geen wonder dus dat de smokkelaar in kwestie de traantjes vrij liet rollen bij de Saoedische douane.

Volgens de Saoedische krant Sabq had de zestigjarige smokkelaar de dildo meegenomen na een korte vakantie in Damascus, de hoofdstad van het nabijgelegen Syrië. Toen de douane zijn koffer onderzocht vonden ze een keur aan simulatiepiemels. In het streng-Islamitische Saoedi-Arabië zijn seksspeeltjes strikt verboden.

Volgens de smokkelaar van de plastic liefdespalingen was het de schuld van zijn vrouw. ‘Ik ben impotent en ik moest ze meenemen van mijn vrouw,’ wist de ongelukkige man tussen zijn tranen door uit te spreken.

Vreemd genoeg werd enkele uren later een vrouw aangehouden, die blijkbaar ook toe was aan iets nieuws. In haar bagage werden zes dildo’s aangetroffen.

Rechters in Saoedi-Arabië vinden het moeilijk om de humor van dit soort objecten in te zien. Een man die in 2009 een aantal seksspeeltjes op televisie liet zien, werd veroordeeld tot vijf jaar cel. En Saoedi-Arabië zou Saoedi-Arabië niet zijn als ze daar niet ook nog eens duizend zweepslagen aan hadden toegevoegd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker twicepix

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020