Excite

Dinsdag nog 750 Lowlands kaarten in de verkoop

Mensen die geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor het driedaagse festival hoeven niet langer te treuren. Aanstaande dinsdag 16 augustus zal de organisatie nog 750 extra kaarten in de verkoop doen. Naar eigen zeggen heeft Lowlands deze achter gehouden om de zwarte markt te saboteren.

De 750 kaarten bestaan overigens niet alleen uit extra achter gehouden kaarten, maar ook vrijgekomen kaarten uit niet-gebruikte sponsorblokkades en relatiekaarten. De kaartverkoop vindt plaats via de site van Ticketservice en is het enige officiële verkooppunt waar de tickets verkrijgbaar zijn.

De organisatie waarschuwt nog eenmaal dat alleen kaarten die via een officieel verkooppunt zijn verkregen gegarandeerd toegang bieden tot Lowlands. Kaartjes via (online) ticketbureaus of marktplaats kunnen geweigerd worden bij de ingang. Kaarten uit de zwarthandel zullen worden ongeldig worden gemaakt en geven geen toegang tot het festivalterrein.

Ook dit jaar zijn er in de voorverkoop 278 kaarten uit de zwarte handel ongeldig verklaard. De ongeldig verklaarde kaarten zijn vervolgens weer voor de normale prijs in de reguliere verkoop gegaan, waardoor liefhebbers van het massaal uitverkochte festival, toch nog opnieuw kans maakten om kaartjes te kopen.

Ook in eerdere edities is Lowlands de strijd aangegaan met de zwarte handel door illegaal circulerende tickets ongeldig te verklaren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020