Excite

Dit jaar geen “Favorite Things” Oprah show!

Een jaarlijks terugkerend ritueel waar veel mensen naar uitkijken, is de “Favorite Things” Oprah show. In deze show vertelt Oprah alles over haar favoriete dingen en deelt ze alle producten uit aan het publiek. In 2004 werd het publiek zo al eens verrast met een nieuwe auto – voor iedereen!

Voor deze uitzending had het team van Oprah alleen mensen in het publiek gezet die echt een auto konden gebruiken. Zij waren dan ook extra blij dat ze met een nieuwe Pontiac G6 weg konden rijden. Vorig jaar was de show vanwege de economische crisis iets meer ‘low key’, toen waren alle artikelen die Oprah showde goedkoop of zelfs zelfgemaakt.

Nu Oprah echter heeft aangekondigd te stoppen met haar show, leek het haar blijkbaar ook een goed moment om de “Favorite Things” uitzending – die traditiegetrouw in de week van Thanksgiving valt – te annuleren. Voor deze week staat namelijk geen “Favorite Things” show gepland en volgens een medewerker van de productiemaatschappij van Oprah, Harpo, zijn er op dit moment geen plannen voor zo’n show.

Of dit met het einde van de show te maken heeft, of met de economische crisis, is niet duidelijk. Eerder waren bedrijven altijd meer dan bereid om gratis producten te doneren, aangezien de afleveringen altijd weer zorgden voor een enorme verkoopimpuls. De kijkers die niet in het publiek zaten, wisten namelijk ook altijd snel de weg naar de winkel te vinden om alsnog het favoriete item van Oprah op te halen. Dit jaar lijkt het er echter op dat de liefhebbers hun eigen lijst met “Favorite Things” moeten samenstellen, want Oprah doet het niet meer...

Afbeelding: Open-Ended Question

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020