Excite

Dochter Berlusconi vindt vader een smeerlap

Als een 72-jarige man zich in laat met 18-jarige modelletjes en hoeren, dan is dat eigenlijk een beetje smerig. Dat vindt Barbara Berlusconi dus ook. Maar zij heeft het dan over haar eigen vader, de Italiaanse premier Silvio Berlusconi. Berlusconi heeft namelijk de gave om van schandaal in schandaal te rollen, waarbij zeer jonge modelletjes en prostituees zijn betrokken. Zijn 25-jarige dochter Barbara vindt dat allemaal maar niks. Zij zegt geschokt te zijn door het gedrag van haar vader.

Vrij uniek, want het is de eerste keer dat een van zijn eigen kinderen zich uitspreekt tegen het gedrag van Berlusconi. Dat komt wellicht omdat twee kinderen uit een eerste huwelijk afhankelijk zijn van het zakenimperium van Silvio, dus dan is het wat minder aantrekkelijk om kritiek te uiten. Barbara heeft daar geen moeite mee. Zij zegt gewoon waar het op staat en noemt haar vader een smeerlap. Ze vindt dat hij niet alleen mooie praatjes moet ophangen over normen en waarden, maar zich er ook naar moet gedragen. Een pijnlijke zaak, als je dochter je publiekelijk voor viespeuk uitmaakt. Dat blijkt ook wel, want Berlusconi heeft stress van alle chaos in zijn leven en is tijdelijk het land ontvlucht. Hij geeft daarbij stress ook daadwerkelijk op als reden.

Maar Silvio Berlusconi heeft nog een gave. Hij weet namelijk ook onverminderd populair te blijven in Italië, ondanks de schandalen. Of hij nu de 18-jarige Noemi Letizia aanduwt, of de exclusieve prostituee Patrizia D'Addario een beurt geeft of betrapt wordt tijdens een orgie bij zijn villa, de meerderheid van de Italianen is nog zeer tevreden over Berlusconi. Dat zegt misschien minder over de premier dan dat het zegt over het Italiaanse volk. Dus wees gewaarschuwd als u uw jonge dochters alleen naar Italië laat gaan op vakantie...

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020