Excite

Dochter Billy Joel opgenomen na zelfmoordpoging

De dochter van zanger Billy Joel en model Christie Brinkley is zaterdag opgenomen in het ziekenhuis, nadat zij door haar kamergenoot bewusteloos aangetroffen was. Alexa Ray Joel zou acht slaappillen hebben genomen in een poging haar leven vroegtijdig te beëindigen.

Op dit moment wordt Alexa behandeld en het lijkt erop dat ze er weer helemaal bovenop gaat komen. Haar situatie is stabiel en naar omstandigheden maakt ze het goed.

Hoewel de politieagenten die het eerst ter plaatse waren nog niet wilden bevestigen of het hier ging om een poging tot zelfmoord, wijst alles hier op. Zo heeft de 23-jarige singer/songwriter meerdere slaappillen ingenomen en schreef zij afgelopen zomer al op haar Myspace pagina dat ze eenzaam was, zich vergeten voelde en dat het maar moeilijk was om een leuke jongen tegen te komen. Alexa zou onlangs gedumpt zijn door haar vriendje.

Alexa Ray Joel is het enige kind van Billy Joel en Christie Brinkley, de tweede vrouw van de zanger. Al vroeg begon ze met het schrijven en zingen van haar eigen liedjes, iets waar haar moeder haar altijd in aangemoedigd heeft. Op haar 17e trad ze voor het eerst echt op in New Jersey. Daarna volgden nog optredens in de buurt van New York City. In 2006 deed ze een Hard Rock Cafe toer door het hele land.

In augustus van 2006 maakte ze haar eerste EP, Sketches. Hierop stond onder andere het nummer ‘Now It’s Gone’, dat Alexa schreef nadat haar moeder scheidde van Peter Cook.

Update maandag 10h30: Alexa Joel is intussen ontslagen uit het ziekenhuis, haar vader Billy Joel liet de pers weten dat ze het intussen een stuk beter maakt.

Afbeelding: Hamptons.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020