Excite

Dochter doet huiswerk voor Sarah Palin

Sarah Palin staat niet bepaald bekend om haar uitgebreide kennis. Om te voorkomen dat weer eens een keer slecht voor de dag zou komen, heeft ze haar dochter Bristol gevraagd om via Google informatie op te zoeken over de economie, als voorbereiding op Sarah’s aanwezigheid tijdens een bijeenkomst in Long Island, New York.

Ze had haar dochter meegenomen als ‘entourage’ en vertelde aan de journalisten dat ze Bristol instructies had gegeven om vast wat informatie over de economie op te zoeken in de hotelkamer, zodat moeder Palin een beetje beslagen ten ijs kon komen.

Tijdens die bijeenkomst liet Palin doorschemeren dat ze mogelijk mee ging doen aan de presidentsverkiezingen van 2012, maar een keihard antwoord gaf ze hier nog niet op. Voor ze überhaupt kans maakt op het presidentschap, zou ze eerst wat moeten doen aan haar populariteit. Die heeft namelijk inmiddels een flinke val doorgemaakt. Aan de andere kant is dat iets dat ze alleen maar als uitdaging ziet en geen probleem.

Naar eigen zeggen is ze bovendien geknipt voor de baan, want als moeder heeft ze inmiddels behoorlijk wat ervaring die in het Witte Huis zeker van pas zou kunnen komen. Ook maakte ze nog een grapje over de borstvoedingscampagne van Michelle Obama, waarbij ze aangaf dat het inderdaad erg belangrijk was om borstvoeding te geven, omdat de melkprijs op het moment schandalig hoog is.

Afbeelding: Flickr account geerlingguy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020