Excite

Dochter Rod Stewart zwanger

De dochter van Rod Stewart, Kimberly, is zwanger van acteur Benicio Del Toro. Opvallend detail: de twee hebben geen relatie. Wel heeft Del Toro aangegeven dat hij er voor zijn kind wil zijn.

Het gerucht dat de twee samen iets hadden, ging al langer en de twee hebben nu bevestigd dat ze geen relatie hebben, maar wel samen in verwachting zijn van een kind. Ze laten niets los over een eventuele relatie in de toekomst, maar het lijkt erop dat de baby meer het resultaat is van een kortstondige romance.

De 44-jarige Del Toro is vooral bekend vanwege zijn rol in Traffic. Voor die rol won hij in 2001 namelijk een Academy Award. Stewart is niet alleen bekend als de dochter van Rod, ze is ook actrice, model, modeontwerpster, voormalig beste vriendin van Paris Hilton en geen onbekende in het scharrelcircuit in Hollywood. Zo werd ze onlangs nog gezien met acteur Jude Law. Voor Rod, die in februari nog voor de achtste keer vader werd, is het zijn eerste kleinkind.

Voor zover bekend heeft Del Toro wel eens gedatet met een vrouw die een kind had, maar heeft hij zelf geen kinderen. Ook voor Kimberly is het haar eerste kind.

Afbeelding: Flickr account christopherharte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020