Excite

Dochter Whitney Houston gebruikte drugs

Sinds het overlijden van Whitney Houston gaat het niet goed met haar dochter Bobbi Kristina Brown. Na een zenuwinzinking vorige week, blijkt nu dat het 18-jarige meisje direct na de herdenkingsdienst van haar moeder high is geworden. Al eerder verschenen berichten dat Brown verslaafd is aan cocaïne. Van haar moeder moest ze naar een afkickkliniek, maar dat blijkt niet geholpen te hebben.

Bobbi Brown weg na afscheidsdienst

Na de afscheidsdienst van haar overleden moeder op zaterdag greep de verdrietige socialite naar het witte poeder. Volgens een bron wist Bobbi Kristina weg te lopen van haar familie: “Er was enorm veel commotie en toen wist Bobbi ons te ontglippen.” Iedereen in de omgeving van Whitney Houston vreest voor de toekomst van het meisje: “De familie heeft geprobeerd om Whitney te redden, maar dat is niet gelukt. Nu zijn ze bang dat Bobbi Kristina hetzelfde zal overkomen en dat ze haar ook niet kunnen helpen,” aldus een vriend van de familie.

Bobbi Kristina kwijt voor begrafenis

Pas enkele uren voor de begrafenis van Houston werd Bobbi Brown teruggevonden onder invloed van drugs. Haar familie wil dat ze opnieuw naar een afkickkliniek gaat, maar ze moet ook tijd krijgen om te rouwen en de vroege dood van haar moeder te verwerken.

Drugs in de familie Houston / Brown

De carrière van Whitney Houston was getekend door haar drugsverslaving. Bobbi Kristina was als jong meisje vaak getuige van haar ouders die voor haar neus drugs gebruikten. Volgens bronnen is dit de voornaamste reden dat Bobbi Kristina al op haar vijftiende verslaafd aan cocaïne raakte.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020