Excite

Dochter Whitney Houston verloofd met haar "broer"

Bobbi Kristina is van plan te trouwen met haar "broer" Nick Gordon. De dochter van Whitney Houston is gespot met een enorme diamanten verlovingsring om haar vinger – een erfstuk van de familie Houston. De 19-jarige nieuwe multimiljonair en haar adoptiebroer zouden sinds 10 maart verloofd zijn, zo weten bronnen te vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People Magazine.

Adoptiezoon Whitney Houston

Nick Gordon is jaren geleden in huis genomen door Houston, toen bleek dat de biologische ouders van Gordon niet meer voor hem konden zorgen. Of Nick ooit officieel is geadopteerd door de zangeres is nog onduidelijk. In ieder geval hebben ze elkaar altijd broer en zus genoemd, wat de belangrijkste reden van de onrust is.

Bobbi Kristina en Nick gaan trouwen

Sinds het overlijden van Whitney Houston, zoeken Bobbi Kristina en Nick steun bij elkaar. Ze worden regelmatig innig omarmd of hand in hand gespot. Bovendien zoenen ze in het openbaar met elkaar. Hoewel de broer en zus ontkennen dat ze een relatie hebben, zeggen ingewijden dat het stel gaat trouwen: "Nick heeft Krissi ongeveer een week geleden ten huwelijk gevraagd", aldus een bron.

Familie Houston: relatie is incest

De familie Houston maakt zich zorgen om de relatie tussen broer en zus. De moeder van Whitney Houston, oma van Bobbi Kristina, is woedend over de romance. Ze noemt de situatie incestueus. Bobbi Kristina en de 22-jarige Kris Gordon wonoen op dit moment samen in het huis van wijlen Whitney Houston.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020