Excite

Dochters Demi Moore willen contactverbod

De dochters van Demi Moore overwegen een contactverbod op te leggen aan hun moeder Demi Moore, dat meldt RadarOnline. De reden zou zijn dat Demi een rotzooitje maakt van haar leven sinds haar relatie met Ashton Kutcher voorbij is. De meiden Rumer, Scout en Tallulah zijn hun aandachtszieke moeder inmiddels zat.

Dochters Demi Moore willen rust

Volgens een bron hebben Rumer, Scout en Tallulah hun moeder inmiddels meerdere keren aangegeven dat ze niets van haar hoeven te weten. “Demi blijft haar dochters maar bellen en e-mailen. De meisjes hebben er genoeg van. Een contactverbod is misschien wel erg drastisch, maar zij willen rust aan hun hoofd,” aldus een insider.

Slagingskans contactverbod klein

Een jurist die zich heeft verdiept in de zaak vertelt RadarOnline dat de slagingskans van een contactverbod erg klein is. “Je kunt geen contactverbod opleggen aan een moeder, omdat ze toevallig vaak belt. In dat geval zouden wel erg veel mensen om een contactverbod kunnen verzoeken.”

Moeilijke tijden

Demi Moore heeft een moeilijk jaar achter de rug met haar verloren relatie, eetproblemen en vermeend drugsgebruik. Al die tijd hebben haar drie dochters uit haar relatie met Bruce Willis voor haar klaargestaan. Inmiddels willen de meiden een beetje afstand nemen. “Sinds Demi en Ashton uit elkaar zijn, maakt Demi een zooitje van haar leven. Demi heeft veel aandacht nodig en de meiden zijn het een beetje zat. Ze hebben hun moeder nodig, niet een hulpbehoevend zusje,” aldus een bron.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019