Excite

Dode en vier gewonden bij ongeval in tankstation

Gisteren heeft een ernstig incident plaatsgevonden bij een Esso-tankstation nabij Gorinchem. Het benzinestation, dat zich langs de A27 bevindt, werd verwoest door een auto die op volle snelheid het station in kwam rijden. Daarbij kwam een 33-jarige man om het leven. Verder raakten vier mensen gewond. De 35-jarige Utrechtenaar die het ongeval veroorzaakte, hoort bij de zwaargewonden.

Een zwarte Saab boorde zich op volle snelheid in een stilstaande auto die bij de benzinepomp stond. De 24-jarige Israëlische bestuurder van de stilstaande auto raakte ook zwaargewond door het ongeluk. Door de snelheid ramde beide auto's zich in de pui van het Esso-tankstation. Daarbij raakten nog meer mensen gewond. De Esso-winkel is compleet verwoest.

Of het gaat om een ongeluk of om opzet, is nog niet duidelijk. Ooggetuigen zeggen dat er voor het benzinestation al een file stond en dat de bestuurder van de Saab dus flink gas heeft gegeven op de uitrit richting het tankstation. De chaos na het incident geeft aan dat er inderdaad met grote snelheid is gereden. Na afloop ontstonden er lange files op de A27.

Afbeelding: AD.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020