Excite

Doe Maar opnieuw op tour in 2013

De band Doe Maar zal na hun reeks optredens bij Symphonica in Rosso begin volgend jaar terugkeren op de Nederlandse podia. Met de “Glad IJs” tour gaat Doe Maar langs alle grote steden in Nederland. “En dan gaan we met de rollator op weg naar het graf.” Doe Maar trapt hun tour af op vrijdag 11 januari in de Rodahal in Kerkrade. Het is voor het eerst in dertig jaar dat de band weer op tournee gaat.

Smaak te pakken

“We hadden het tijdens de try-outs zo naar onze zin op het podium dat we de smaak helemaal te pakken hebben,” zo geeft de band aan. Doe Maar onderneemt de tour om alle fans in Nederland tegemoet te komen: “We hoorden dat sommige mensen Arnhem erg ver weg vonden, dus we dachten: als Mozes niet naar de berg komt, komt de berg naar Mozes. De allerlaatste kans voor mensen om ons nog te zien.”

Doe Maar in Symphonica in Rosso

Dit jaar volgt Doe Maar het rijtje artiesten op dat als hoofdgast in de concertreeks Symphonica in Rosso mag optreden. Op 13, 17, 19 en 20 oktober staat de band met het 60-koppige symfonische orkest Guido's Orchestra en de gastartiesten Gers Pardoel, Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst) in GelreDome Arnhem. Het is de zevende editie van Symphonica in Rosso. Doe Maar volgt onder meer Marco Borsato, Lionel Richie en Diana Ross op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020