Excite

Doet Barack Obama het met Vera Baker?

Het is het oude liedje. President Clinton moest van de Republikeinen aftreden omdat hij vreemd ging met Monica Lewinsky. Mocht allemaal niet. Een oorlog beginnen onder valse voorwendselen echter, zoals George W. Bush heeft gedaan, was geen enkel probleem. Afijn, de Republikeinen kunnen zich nu ook weer gaan vastbijten in compleet niet belangrijke zaken als liefdesaffaires, die weinig met politiek te maken hebben. Het tijdschrift The National Inquirer onthult namelijk dat Barack Obama al heel lang een affaire heeft met de 35-jarige Vera Baker. Ze kennen elkaar uit de tijd dat Obama senator wilde worden van Illinois en Baker de fondsenwerving op haar nam.

Het tijdschrift meldt dat een limousinechauffeur in 2004 Vera Baker moest afleveren bij een hotel, waar ze de president zou ontmoeten. Destijds werd Vera Baker ontslagen, toen Michelle Obama er achter kwam dat ze wel heel innig met haar echtgenoot omging. Maar recent zou het tweetal weer hebben afgesproken in een hotelkamer. The National Inquirer beweert zelfs dat er een videoband bestaat van de ontmoeting. Een sekstape met de president? De Republikeinen zijn uiteraard al aan het watertanden! De videoband is echter nog niet opgedoken, dus voorlopig blijft het bij speculeren.

Republikeinen houden daar wel van, de focus afleiden van belangrijke politieke onderwerpen en op het privé-leven leggen van hun tegenstanders. En dan vervolgens zeggen dat het afleidt van de belangrijke politieke onderwerpen. Slimme en lage truc die volledig in het straatje van de Republikeinen past.

Vera Baker is overigens een hele slimme vrouw, met meerdere consultancy bureaus op haar naam. Ook is ze afgestudeerd in meerdere richtingen aan de universiteit en werkt ze al een paar jaar voor de groten der aarden. Kortom, een uitdagende vrouw waarvan het niet vreemd zou zijn als Obama er voor zou vallen. En mocht dat het geval zijn, nou en. Hij wordt er geen mindere president om, uiteraard.

Afbeelding: AD.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020