Excite

'Doorzichte' bikini zorgt voor perfect bruine teint

Het wordt weer zomer, wat betekent dat iedereen massaal het strand op rent om bruin te worden. Ideaal, iedereen weer een kleurtje en alle mensen vrolijk door de zon. Maar waar veel vrouwen niet vrolijk van worden, zijn die bikinilijnen die nog zo perfect te zien zijn na het zonnen. Dankzij de bikini wordt je nooit perfect bruin. En tja, topless dat ziet toch nog steeds lang niet iedereen zitten. Wat nu?

Het merk Kiniki komt met een revolutionaire oplossing. Zij ontwikkelden een bikini met gaatjes. Tachtig procent van het zonlicht komt gewoon door The Tan Through heen, omdat het op microscopisch niveau lijkt op gaas. Kortom, een doorzichtige bikini. Dat klinkt als de droom voor elke man, maar het blijkt de droom voor elke vrouw te zijn. Dankzij de bikini van Kiniki hoeven vrouwen niet topless om toch een egaal bruine teint te ontwikkelen. En dat is goed nieuws!

Toch zitten er ook nadelen aan. Mensen die in een The Tan Trough rondlopen, hebben ook hogere kans op huidkanker. Je moet je dus wel goed blijven insmeren, nu ook onder de bikini. Maar dat neemt niet weg dat dit revolutionaire concept voor de bikini ongetwijfeld aan gaat slaan. Wellicht is het een revolutie die net zo hard inslaat als de overgang van badpak naar de originele bikini. Maar dat zal deze zomer uitwijzen!

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020