Excite

Doutzen Kroes krijgt rol in film Oerlemans

Doutzen Kroes heeft haar eerste filmrolletje gescoord. Ze mag meespelen in een nieuwe film van Reinout Oerlemans. Dat onthulde Albert Verlinde in RTL Boulevard. Het gaat om een rol in de film Nova Zembla. Donderdag zal de cast officieel gepresenteerd worden.

Albert meldde dat Reinout helemaal dol is op het talent van Doutzen en dat hij haar dolgraag in een film wilde hebben. Doutzen werkt op dit moment weer als model, nadat ze bevallen is van een jongetje. Ze is onder meer het gezicht van Victoria’s Secret. Ook werkt ze voor L’Oreal en tal van andere topmerken.

Een woordvoerster van Benelux Film Distributors – die de film zal gaan distribueren – wil niet ingaan op de geruchten. Zij gaf aan dat er tal van geruchten de ronde deden, maar dat ze niets kon bevestigen.

Hoewel Reinout Oerlemans al jaren actief is in de tv-wereld, zal Nova Zembla pas de tweede film zijn die hij zelf regisseert. Zijn vorige film kwam in 2009 uit: Komt een Vrouw bij de Dokter. Deze film werd een enorm succes. Nova Zembla zal gaan over Willem Barentsz en Jacob van Heemskerk. Zij reisden in de 16e eeuw naar Nova Zembla toe.

Afbeelding: Flickr account BemDevassa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021