Excite

Doutzen Kroes meest sexy moeder van 2011

Dat Doutzen Kroes één van de mooiste vrouwen van Nederland, sterker nog, van de wereld is, weten we allemaal. Zo ook de luisteraars van Radio 538. Zij verkozen het supermodel met Friese roots namelijk tot meest sexy moeder. Daarmee volgt ze Fajah Lourens op, die de 'prijs' in 2010 won.

Op 21 januari 2011 beviel Doutzen van haar zoon Phyllon Gorré. De Amerikaanse DJ Sunnery James is de gelukkige vader van het jongetje. Ook hij zal blij zijn met de uitverkiezing van zijn vrouw tot 'MILF van het jaar'. Het Victoria's Secret-model troefde in de strijd Chantal Janzen, Quinty Trustfull, Fajah Lourens en Renate Verbaan af.

Behalve Fajah Lourens legde Chantal Janzen ook al een keer beslag op de award. In 2009 was de 32-jarige actrice de meest sexy moeder van Nederland. De luisteraars van Radio 538 brengen altijd massaal hun stem uit, maar meestal is de uitslag redelijk voorspelbaar. Nu Doutzen Kroes zich een trotse moeder mag noemen, zou het maar zo kunnen zijn dat de winnares voor de komende vijf tot tien jaar bekend is.

Niks nieuws voor Doutzen overigens, zo'n award. In 2009 kreeg het model de Lifetime Achievement Award tijdens de Dutch Model Awards. In 2010 kreeg ze en passant ook nog een prijs voor de meest stijlvolle persoonlijkheid aller tijden uitgereikt. Doutzen Kroes behoort dankzij haar prachtige voorkomen sinds 2008 al tot de vijf best betaalde modellen ter wereld. In datzelfde jaar kreeg ze ook een wassen beeld in het Amsterdamse museum Madame Tussauds. Best succesvol dus, dat meisje uit Friesland.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020