Excite

Doutzen Kroes verwacht jongetje

Doutzen Kroes is in verwachting van een jongetje, zo meldde het model via Twitter. Half juli liet ze al weten zwanger te zijn van haar vriend Sunnery James. Het kindje zal waarschijnlijk in januari geboren worden.

Eerder was nog niet bekend of ze een jongetje of een meisje zou krijgen. Er waren wel echo’s gemaakt, maar op die echo’s hield het kindje steeds de benen stevig bij elkaar, waardoor het geslacht niet bepaald kon worden. Nu kon echter met zekerheid worden vastgesteld dat het om een jongetje ging.

De zwangerschap verloopt tot nu toe nog voorspoedig. Ze heeft nog helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes en ook haar buikje zit haar nog niet in de weg. Het model is inmiddels vijf maanden in verwachting.

Ze is niet bang dat haar carrière over zal zijn na haar zwangerschap. Bovendien denkt ze er over om haar naam als merk in de markt te gaan zetten en daaraan onder meer parfum en kleding te koppelen. Overigens is het niet zo dat ze er geen rekening mee houdt dat ze na haar zwangerschap niet meer als model zal werken. Ze wil zich echter niet door angst laten leiden: ‘Als het stopt, dan stopt het’, zo vertelde het Friese model. Bovendien kan ze niet wachten om moeder te worden en zou ze haar kindje graag in Nederland opvoeden. Een internationale carrière zou dan vanzelf moeilijker worden.

Afbeelding: Flickr account BemDevassa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021