Excite

Doutzen zoekt de ruimte in het Gooi

Het Friese topmodel Doutzen Kroes wil haar grachtenpand in de Amsterdamse binnenstad inwisselen voor een kindvriendelijke woning in het Gooi. Dat schrijft de Telegraaf zaterdag in een interview met het model. Doutzen is in het bijzonder op zoek naar een huis met een mooie tuin, zodat zoontje Phyllon van één jaar alle ruimte heeft om buiten te spelen. Het plan is om te verhuizen naar het gebied rond Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren of Hilversum.

Appartement verkopen

Voordat de verhuizing gaat plaatsvinden wil Doutzen eerst haar appartement aan de Lindengracht verkopen. Volgens het topmodel is de woning niet geschikt voor kinderen. “Ik heb het destijds voor te veel geld gekocht,” vertelt ze. Het appartement staat momenteel te koop voor ruim negen ton. In december 2011 zette Doutzen het huis te huur voor bijna 3.000 euro per maand. Het driekamerappartement heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter en bevindt zich in een voormalig schoolgebouw in het hart van Amsterdam.

Cannes

Verhuizen naar het Gooi zal ook reizen makkelijker maken. Eerder deze week maakte Doutzen Kroes haar opwachting op het filmfestival in Cannes, waar ze onder meer het benefietgala AmfAR Cinema Against Aids-gala bijwoonde. Ze reisde naar Cannes vanuit het Friese dorp Eastermar. Samen met haar man dj Sunnery James had ze zich in Friesland weer helemaal opgeladen, zo meldde het model via haar Twitter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021