Excite

Dr. Phil voor de rechter vanwege laster

Dr. Phil moet toch voor de rechter verschijnen. Vijf jaar geleden werd de bekende tv-psycholoog aangeklaagd door Deepak en Satish Kalpoe, twee vrienden van Joran van der Sloot. Hij zou in zijn show onterecht hebben gezegd dat Deepak en Satish betrokken waren bij de dood van Natalee Holloway.

Nadat Holloway in 2005 verdween, werd Deepak geïnterviewd met een verborgen camera. De beelden van die actie zijn vertoond in de show van Dr. Phil en in de beelden werd de indruk gewerkt dat zowel Joran als Deepak en Satish seks hadden gehad met Natalee. Na divers onderzoek bleek echter dat de opnames niet origineel waren en dat ermee geknoeid was. Toen dat bekend werd, klaagden de broers Dr. Phil aan vanwege laster.

De advocaat van Dr. Phil heeft geprobeerd om de zaak niet-ontvankelijk te laten verklaren, maar dat lukte niet. Het proces zal op 12 oktober in de Superior Court in Los Angeles beginnen.

Overigens zijn de broertjes in 2007 alsnog opgepakt voor betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse studente. Een getuige had gemeld dat Satish na de verdwijning van het meisje ontzettend van streek was. Ook zouden ze in die periode gechat hebben over Natalee en over het feit dat ze dood zou zijn. Omdat de politie niet genoeg bewijs wist te verzamelen, werden de broers uiteindelijk weer in vrijheid gesteld.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020