Excite

Dr. Lektroluv en The Rifles bevestigd op pinkpop 2009

De organisatie van Pinkpop maakte vanochtend vijf nieuwe bands bekend voor op het programma. Op Pinkpop zullen ook de namen Hollywood Undead, The Gaslight Anthem, The Rifles, You Me At Six en Dr. Lektroluv komen. Er moeten nu nog drie bands worden toegevoegd aan het programma van Pinkpop. Zo moet de opener in de tent stage nog bekend worden gemaakt.

Eerder werden er al grote namen bevestigd zoals Bruce Springsteen, Depeche Mode, Snow Patrol, The Killers, The Kooks, Keane, Katy Perry, Franz Ferdinand, Anouk en Amy MacDonald’s.

Pinkpop vindt plaats in het Limburgse Landgraaf. Het festival staat sinds 1990 in het Guiness Book of World Records als oudste festival van Nederland. Dit jaar vindt het evenement voor de veertigste keer plaats en dat wordt groots aangepakt met de namen die zullen optreden.

Kaarten voor het festival gaan ontzettend hard. De zaterdag is al volledig uitverkocht, en dat terwijl er extra tickets ter beschikking waren gesteld. Op deze dag zal rocklegende Bruce Springsteen optreden en het is duidelijk dat hier veel animo voor is. Mensen die nog naar het festival willen moeten opschieten met het kopen van een kaartje. Als je een combikaartje hebt kun je ook gebruik maken van het kampeerterrein.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020