Excite

Drie verliefde boeren in finale Boer Zoekt Vrouw

Het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw heeft opnieuw vruchten afgeworpen. Maar liefst drie van de vijf boeren hebben een vaste relatie overgehouden aan het KRO-programma. Boer Aad is nog steeds erg verliefd op zijn Jeannet; boer Martin en Wilma zijn na jaren alleen in de zevende hemel met elkaar en met hun grote gezin; boer Henk zegt de ware te hebben gevonden in Fiona. Alleen bij boerin Henrieke en bij de eerste homoboer Willem heeft de gekozen kandidaat geen relatie opgeleverd.

Henrieke

Henrieke koos in Boer Zoekt Vrouw van drie mannen uiteindelijk voor de nukkige Bert, die tijdens het programma en tijdens de romantische citytrip naar Parijs zijn gevoel voor Henrieke niet duidelijk kon maken. “Barry was de gangmaker. Nadat hij weg was, werd het stil. Die twee mannen vroegen ook niks.” Dat leidde tot pijnlijke stiltes. “Dat vond ik verschrikkelijk. Ik wilde het wel uitschreeuwen.” Toch laat Henrieke weten dat ze geen spijt heeft van haar deelname aan het programma. De boerin hoopt dat de liefde haar snel via een andere weg zal vinden.

Boer Willem

Bij boer Willem viel de keuze op Klaas, die net uit een lange relatie kwam. Tijdens de programmareeks was al duidelijk dat Klaas graag ruimte en tijd wilde om een leven voor zichzelf op te bouwen. Boer Willem wilde juist graag een intieme relatie en tijdens de citytrip leidde dat verschil al tot een pittig gesprek. “Dan zei hij geen partner te hebben. En ik dacht: 'Hallo, en ik dan!' Ik werd boos. Waarom heb je dan meegedaan?” Vertelt boer Willem in de reünieaflevering van het programma. Willem gaat nu terug naar zijn brieven. “Misschien zit er een andere man voor me bij.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021