Excite

Driejarig meisje opgevoed door hond

Hulpverleners in Rusland troffen een meisje aan dat werd opgevoed door een hond. Het meisje, Madina, werd naakt op de grond aangetroffen bij een hond, met een hondenbot in haar mond. De buren hadden de hulpdiensten verwittigd toen ze het niet vertrouwden.

Het driejarige meisje woonde samen met haar moeder in een flat. De 23-jarige moeder Anna keek nauwelijks naar haar dochter om en de vader was er vlak na de geboorte vandoor gegaan. De moeder is toen begonnen met drinken. Ze nodigde ook regelmatig andere alcoholisten uit in huis en negeerde haar dochter volledig. Soms was de moeder zelfs enkele dagen spoorloos. Madina zocht daarom warmte en aandacht bij de hond.

Madina kon toen ze gevonden werd alleen nee en ja zeggen. Ook nam ze geluiden over van de hond, zoals bijvoorbeeld grommen. Ze speelde daarnaast amper met kinderen, omdat ze die letterlijk van zich afsloeg. De moeder deed ook niet echt haar best om haar dochter goed op te voeden. Madina at vaak op de vloer, terwijl de moeder aan tafel zat te eten. In kranten wordt al naar haar verwezen als het Mowgli-meisje

De moeder beweert echter dat ze een goede moeder is die haar dochter goed verzorgd. Madina is fysiek en mentaal wel in orde ondanks de verwaarlozing van haar moeder.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021