Excite

Droeg Pippa Middleton geen slipje?

Binnen de Britse Koninklijke familie is het een dolle boel. Zo heeft prins William zijn schoonzusje een ludieke bijnaam gegeven: Commando. En dat is niet omdat Pippa Middleton zo’n vechtjas is, maar omdat ze naar verluidt zonder slipje op het huwelijk van William en Kate verscheen. ‘To go commando’ is in de Engelstalig wereld namelijk een eufemisme voor het niet dragen van ondergoed.

De Britse krant The Sun kwam met het pikante nieuws naar buiten. Sinds het huwelijk van de prins met zijn Kate is er vooral aandacht geweest voor de jongste telg in de Middleton-familie. Ze kreeg volop lof over haar jurk en haar achterwerk is dagenlang wereldnieuws geweest. En dat de billen van Pippa zo mooi uitkwamen in die jurk zou erop kunnen wijzen dat er waarheid achter het gerucht schuilt.

Volgens bronnen vindt Pippa het allerminst erg dat William een koosnaampje voor haar heeft bedacht. Ze heeft echter niet laten weten of ze inderdaad geen slipje droeg tijdens de huwelijksceremonie.

Om de verhouding toch weer enigszins gelijk te trekken, schijnt Pippa ook een bijnaam te hebben bedacht voor William, al is die wel een stuk minder spannend dan haar eigen bijnaam: Pippa zou William Captain noemen, naar zijn rang in het leger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020