Excite

Duffy stopt ermee!

Duffy verruilt haar hoge posities in de hitnoteringen het liefst zo snel mogelijk voor een rustig leven waarin ze zich kan focussen op het stichten van een gezin met haar vriendje Mike Phillips. Dat zou ze gezegd hebben tegen vrienden.

Duffy zou haar interesse in de muziek een beetje verloren zijn, omdat haar laatste album niet zo goed liep als verwacht. Endlessly kwam niet echt hoog in de hitlijsten en de verkopen bleven stevig achter bij andere muziek van Duffy. Dankzij haar eerdere successen en reclamedeals heeft ze inmiddels genoeg geld om zich verder geen zorgen te hoeven maken, dus wat dat betreft kan ze er best even tussenuit gaan.

Sinds september 2009, haar ontmoeting met Mike, zou Duffy al meer op zoek zijn naar een rustig leven, waarbij ze voor zichzelf kan zorgen, zonder te maken te hebben met de druk waar supersterren al snel mee te maken hebben. Ze is enorm hard omhoog geschoten en op dit moment wil ze volgens vrienden niets liever dan voorlopig even uit de rollercoaster springen.

Of ze daadwerkelijk het bijltje er bij neer gooit, is nog even afwachten: ze heeft eerder ook al aangegeven dat ze haar platenmaatschappij niet teleur wil stellen en aangezien het eerste album hen zo’n 20 miljoen opgeleverd heeft, is de kans natuurlijk groot dat ze haar niet zomaar zullen laten gaan.

Afbeelding: Flickr account José Goulao

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020