Excite

Duitse horrorvader verwerkt acht kinderen bij stiefdochter

Na Josef Fritzl heeft de Duitstalige wereld er weer een horrorvader bij. In de Duitse stad Koblenz wordt deze week een man berecht die zijn stiefdochter jarenlang seksueel misbruikte. Hij verwekte hier op zijn minst zeven kinderen mee.

De vrouw baarde acht kinderen, maar van één van de kinderen is niet met zekerheid vastgesteld dat de verdachte, Detlef S., inderdaad de vader is. Overigens was het niet alleen de stiefdochter van de Duitser die het moest ontgelden. Ook zijn eigen zoon en dochter werden regelmatig misbruikt.

Na 23 jaar schreef één van de slachtoffers een brief aan de kerk waarin het misbruik uit de doeken werd gedaan. Een inwoner van het dorp zei tegen de Duitse krant Rhein Zeitung: ‘Het heeft ons meermaals verbaasd dat er zoveel kinderen in het huis rondliepen die allemaal erg op hem lijken.’ Tegen buurtgenoten werd gezegd dat de vader van de kinderen niet bekend was.

In augustus al werd de verdachte aangehouden, maar de zaak is in het belang van de slachtoffers stil gehouden. Detlef S., van beroep vrachtwagenchauffeur, hult zich ondertussen in stilzwijgen. Waarschijnlijk zullen zijn slachtoffers getuigen in de rechtszaak, die in totaal vijf dagen in beslag zal nemen.

Hem werd ten laste gelegd dat hij tussen 1987 en 2010 een totaal van 350 seksuele handelingen bij de slachtoffers heeft uitgevoerd. Ook zou hij zijn eigen kinderen tot prostitutie hebben gedwongen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Dittmeyer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020