Excite

Duitse presentator grijpt vol in borsten co-presentatrice

De Duitse presentator Hans Blomberg maakte met een beweging alle mannen weer even ter schande. We kunnen het niet ontkennen, mannen houden van borsten. Maar een beetje man weet zich in te houden bij het zien van twee mooie exemplaren. Zo niet Hans Blomberg. Tijdens een live-uitzending van het Duitse alternatieve songfestival greep Blomberg ineens naar de borsten van co-presentatrice Susanka Bersin.

Borsten vastgrijpen betekent klap in je gezicht

De verlangens van Hans Blomberg vallen te begrijpen. Susanka Bersin is een prachtige vrouw en beschikt over weldadige verhoudingen. Maar zoals elke man weet, je grijpt niet zomaar op live-televisie naar de borsten van een vrouw. Dat is namelijk schandalig. Dat vond ook Bersin. Zonder nadenken sloeg ze Hans Blomberg hard in het gezicht. Dat is tenminste een vrouw met echte ballen!

Hans Blomberg blijft gewoon in dienst

Van zijn baas mag de 31-jarige Hans Blomberg gewoon in dienst blijven. Wel is hij te ver gegaan, aldus de directeur van Pro Sieben. Hans Blomberg zelf bewijst in zeer goed contact te staan met zijn mannelijke kant: hij vond niet het borstengrijpen maar de klap in zijn gezicht het echte schandaal. De volgende keer moet Susanka Bersin dus wat harder slaan. Het bord voor zijn kop is nog niet kapot, namelijk. Het bewuste incident is hier te zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020