Excite

Dwight Yorke klapt uit de school over Jordan

Nooit eerder deed hij zijn mond open over zijn stormachtige relatie met Jordan, met wie hij ook het zwaargehandicapte zoontje Harvey kreeg. Voor Dwight Yorke is de maat nu echter vol. In zijn nieuwe boek vertelt hij alles over zijn relatie met Jordan én met de kleine Harvey.

Toen de beroemde voetballer Katie Price – zoals Jordan in het echt heet – voor het eerst ontmoette, was zij al redelijk bekend. Het koste hem dan ook behoorlijk wat moeite om haar voor zich te winnen. Toen dat uiteindelijk toch lukte, beleefden ze een stormachtige relatie van zo’n anderhalf jaar. Stormachtig, want ondanks het feit dat ze het goed met elkaar konden vinden, konden ze ook ontzettend veel ruzie maken.

Toen Katie liet weten dat ze zwanger was, was de relatie eigenlijk al over. Toch probeerde Dwight, zoals hij zelf zegt, er nog iets van te maken en vroeg hij haar zelfs nog met een dure ring ten huwelijk. Na dat aanzoek veranderde de relatie tussen de twee voorgoed: Yorke kon niets meer goed doen en Katie liet geen mogelijkheid onbenut om via de pers te laten weten dat Yorke niet geïnteresseerd was in zijn zoon. En dat terwijl zij hem juist verbood om Harvey te zien!

Overigens heeft Dwight ook geen goed woord over voor de nu ex-man van Katie, Peter Andre en noemt de aanblik van de twee misselijkmakend. Of de onthullingen van Dwight niet alleen geïnspireerd zijn op een gevoel van rechtvaardigheid, maar ook op een uitstekende timing, in verband met de publicatie van zijn boek valt te bezien, maar één ding is zeker: de pers smult ervan!

Afbeelding: usa.worldcupblog.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019