Excite

Echtgenoot Brittany Murphy ook dood gevonden

Slechts een paar maanden na de tragische dood van actrice Brittany Murphy, is ook haar echtgenoot Simon Monjack dood aangetroffen. De scriptschijver is gisterenavond overleden in het huis waarin ook Murphy vijf maanden terug stierf.

De dood van de 39-jarige man wordt op dit moment onderzocht door de politie, maar het lijkt erop dat het hier niet om zelfmoord gaat, maar om een natuurlijke dood. De politie werd naar zijn huis geroepen vanwege een 911-telefoontje, waarbij om medische hulp werd gevraagd, maar niet specifiek werd aangegeven om wat voor hulp het ging.

Monjack heeft eerder al eens een hartaanval gehad en men denkt daarom dat het in dit geval ook om een hartaanval ging. Na de dood van zijn echtgenote werd veelal met de vinger naar Monjack gewezen. Zo zou hij deels verantwoordelijk zijn geweest voor haar dood. Die geruchten werden aangewakkerd door het feit dat hij in de eerste instantie tegen een sectie was.

Monjack en Murphy leerden elkaar via gemeenschappelijke vrienden kennen en trouwden kort na hun eerste kennismaking, in 2007. De twee woonden samen in een groot huis in de Hollywood Hills.

Voor de moeder van Brittany zal de dood van Monjack hard aan komen. Zij moest eerder al de ambulance voor haar dochter bellen en had na Brittany’s dood veel troost aan Monjack. Zoveel zelfs, dat er zelfs geruchten gingen dat de twee een relatie hadden. Die werden echter door beiden ontkend. Ook Monjack werd gevonden door Brittany’s moeder.

Afbeelding: Flickr account paddynapper

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020