Excite

Echtgenoot maakte tape drugssnuivende Kerry Katona

Voor ex-Atomic Kitten Kerry Katona was het de laatste slag in een rij grote tegenslagen: de video die duidelijk laat zien dat ze in haar eigen badkamer cocaïne snuift. Wie de video gemaakt had was niet duidelijk, maar nu lijkt het erop dat niemand anders dan haar eigen man, Mark Croft, hiervoor verantwoordelijk is.

Sinds haar scheiding van Westlife-zanger Brian McFadden is het snel bergafwaarts gegaan met de ster. Belastingschulden en drugsschandalen zorgden ervoor dat ze al eens failliet ging. Toch wist ze zich door al deze ellende heen te slaan en kwam ze er, zowel geestelijk als financieel, weer redelijk bovenop. Dit was echter niet bepaald te danken aan haar nieuwe echtgenoot.

De veel oudere Mark Croft, van wie ze ook twee kinderen heeft, staat er namelijk om bekend al haar geld er doorheen te jagen. Ook zou hij veel geld van de zangeres verduisterd hebben. Nu zijn er aanwijzingen dat hij verantwoordelijk is voor het filmpje dat de definitieve ondergang van Katona lijkt in te luiden. Hij zou een deal hebben gesloten met roddeljournalisten om zo zijn eigen huis te financieren. Hij zou dan niet meer afhankelijk zijn van Katona en kan eindelijk zijn eigen leven leiden.

Croft zegt dat hij niets te maken heeft met het filmpje, maar Kerry weet wel beter. Zij vertelde haar vrienden in tranen dat hij haar bedrogen heeft. Volgens haar is hij een psychopaat en is ze bang voor hem. Ze durft hem niet te verlaten, omdat ze er zeker van is dat hij haar dan iets aan zal doen.

Afbeelding: The Sun

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018