Excite

Eddie Murphy betaalt zich scheel aan alimentatie

Als je nog op zoek was naar een grote bron met geld, is het wellicht een idee om samen met Eddie Murphy een kindje te maken. Dat levert namelijk ruim 8 miljoen euro op. Hoewel Eddie Murphy doodleuk wist te verkondigen dat het kindje van Mel B., Angel Iris, niet van hem was, beweerde een DNA-test anders. En die hebben meestal gelijk.

Het liefdesleven van Scare Spice

Behalve ruim 8 miljoen euro aan alimentatie moet Eddie Murphy ook verplicht zijn dochter bezoeken. Angel Iris is momenteel twee jaar oud. Tot nu toe weigerde de acteur zijn bloedeigen dochter te bezoeken. Had ook niet echt gestrookt met zijn veronderstelling dat het niet zijn eigen zaad was. Overigens heeft Mel B. ook al een 9-jarige dochter bij haar voormalige Nederlandse lover Jimmy Gulzar. Momenteel heeft de Spice Girl verkering met Stephen Belafonte.

Geen geluk in de liefde

Eddie Murphy heeft intussen minder succes in de liefde - die hem in het geval van Mel B. ook nog eens bakken met geld kost. Eddie Murphy brak met Mel B. toen zij vijf maanden zwanger was en ging er vandoor met Tracy Edmonds. Eddie Murphy trouwde zijn nieuwe liefde op Bora Bora en scheidde van haar twee weken later. Het is nog onbekend of Tracy Edmonds zwanger is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020