Excite

Eddy Terstall maakt korte romantische komedie

Regisseur Eddy Terstall gaat weer een film maken. Het is inmiddels drie jaar geleden dat hij een film produceerde en daarom is het tijd voor een nieuw project. Het nieuwe project, de romantische komedie DEAL, zou deze zomer in Den Haag moeten draaien.

Het gaat om een korte film die het verhaal vertelt over een uit de hand gelopen deal die twee vrienden maakte. De hoofdrol wordt gespeeld door Teun Kuilboer. Terstall hoopt dat hij de productie via CineCrowd kan financieren; hij heeft een bedrag van 20.000 euro nodig.

CineCrowd is een platform dat filmliefhebbers in staat stelt om mee te helpen aan het realiseren van nieuwe films. Zij kunnen dan via een kleine bijdrage projecten steunen. De giften via deze website hebben binnen een maand tijd al geleid tot de realisatie van twee projecten. DEAL zal de eerste grotere titel zijn die via CineCrowd geld probeert te krijgen.

Natuurlijk krijgen de filmliefhebbers ook iets terug voor hun donatie; ze mogen de set bezoeken of krijgen kaartjes voor de première. Die zal in dit geval eind september zijn op het Nederlands Filmfestival.

Terstall maakt al jarenlang films. Zijn grootste hit was Simon, de tragikomedie met Cees Geel in de hoofdrol. Deze film wist meer dan 150.000 bezoekers te trekken en Geel won voor zijn rol een Amerikaanse prijs.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018