Excite

Eerdere opname Susan Boyle ontdekt

Gisterenavond verscheen een tien jaar oude opname van Britain's Got Talent superster Susan Boyle plots op youtube. De woordvoerder van Susan Boyle bevestigde dat de emotionele opname van Cry Me A River inderdaad door de 48-jarige zangeres gezongen werd.

Het lied werd in 1999 opgenomen voor een liefdadigheidsproject. Het maakte deel uit van een album, The Millenium Celebration, dat samen met andere artiesten met een oplage van 1000 stuks geproduceerd werd. De CD's zijn na Susan's succes op Britain's Got Talent en op Youtube intussen uitgeroepen tot verzamelaarsobjecten waar veel geld voor neergeteld zal worden.

Susan Boyle werd vorige week in een klap beroemd nadat ze in een saaie jurk het podium van Britain's Got Talent opstapte. De zingende huisvrouw zong er I dreamed a dream wat de zaal én de jury wildenthousiast maakte. Plots had iedereen het over haar. Zelfs in de Verenigde Staten is ze al aan het doorbreken. Naar verluid is ze uitgenodigd voor een interview met Oprah Winfrey en heeft ze de harten veroverd van Hollywoodsterren Demi Moore en Ashton Kutcher.

Volgend weekend treedt Susan Boyle opnieuw op in de volgende ronde van de talentenshow en zal ze waarschijnlijk een lied uit de musical Whistle Down The Wind ten gehore brengen.

Update 24/04: Susan Boyle heeft besloten een "make-over" te doen

Beluister hier Cry me a River:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020