Excite

Eerste bands bekend gemaakt voor Rock Werchter

De organisatie van het Belgische festival Rock Werchter heeft afgelopen woensdag de eerste bands bevestigd. Op vrijdag 3 juli is de hoofdact van het festival Coldplay bekend gemaakt. Op zondag 5 juli zal Metallica een optreden geven. Ook zijn de bands Placebo en The Killers aan het programma toegevoegd. Placebo en The Killers bands zullen ook in Landgraaf staan tijdens Pinkpop.

Voor Coldplay is het al de derde keer dat ze op het vierdaagse festival staan. De metalband Metallica speelt er voor de zesde keer. De twee bands zijn enorme publiekstrekkers en de kans is groot dat de tickets voor het festival snel uitverkocht zullen zijn.

Rock Werchter duurt van 2 juli tot en met 5 juli. Het festival staat bekend om de goede line-up en de diversiteit aan artiesten. Iedere dag is er plaats voor zo’n 80.000 festivalgangers. Het is mogelijk om een dagkaart te kopen, maar je kunt ook kiezen voor een combiticket. Wil je overnachten op de camping, dan heb je een speciale campingticket nodig van 17 euro. Als je een kaartje koopt, kun je hiermee ook gratis met de trein reizen. Nederlanders kunnen vanaf het eerste station over de Belgische grens gratis reizen met de trein. Vanaf treinstation Leuven rijden er speciale festivalbussen naar het festivalterrein.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020