Excite

Einde sprookje Heidi Klum en Seal

Het lijkt er op dat er na zeven jaar een einde komt aan het sprookjeshuwelijk van Heidi Klum en Seal. Het model zou deze week nog een scheiding willen aanvragen. Het stel stond jarenlang bekend als één van de sterkste koppels in de showbusiness, met publieke liefdesverklaringen en een jaarlijkse vernieuwing van de trouwgeloften. Velen zijn dan ook geschokt door het onverwachte nieuws.

Seal is gebroken

Heidi Klum heeft tot op heden geen reden gegeven voor de door haar gewenste breuk met Seal, maar volgens haar woordvoerders komt er later deze week een verklaring naar buiten. Seal heeft ondertussen op zijn Twitter en voicemail cryptische boodschappen achtergelaten waaruit blijkt dat hij gebroken is over het slechte nieuws.

Kinderen

Heidi en Seal hebben samen drie kinderen, Henry, Johan en Lou. Heidi's dochter Leni uit een eerlijk huwelijk werd officieel geadopteerd door Seal in 2009. Het is onduidelijk wat er met de kinderen zal gebeuren.

Financiële strijd

Heidi en Seal hebben samen een strandhuis in Mexico en een miljoenenvilla in een afgesloten gemeenschap in Los Angeles met buren Ben Affleck en Catherine Zeta-Jones. Heidi Klum is een van de populairste modellen van dit moment en verdiende vorig jaar al meer dan twaalf miljoen dollar. Een financiële strijd na de scheiding ligt op de loer, omdat Seal naar alle waarschijnlijkheid veel minder verdiende.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020