Excite

Eindelijk is de scheiding er door!

Het was lang wachten. Het was roddelblad na roddelblad uitpluizen. Het was blijven kletsen bij de kapster. Maar eindelijk is het zover: de scheiding van Peter Andre en Katie Price (alias Jordan) is een feit. Het is officieel. De kogel is door de kerk. Hoewel Katie Price dat nog niet helemaal door had. Peter Andre daarentegen is er zeer, zeer, zeer content mee.

De tranen werden nauwelijks bedwongen door Peter Andre, die met het rechterlijke velletje papier in de armen van zijn broer Michael viel. Ook manager Claire Powell was er voor de nodige troost. Peter Andre heeft het namelijk zwaar met de scheiding, erg in de hand geholpen door het losgeslagen gedrag van Katie Price. Hij zegt zich nu bevrijd te voelen, vrij om weer lief te hebben. Mooi, Peter, erg mooi.

Katie Price zat gisteren in een talkshow. Ze gaf aan niet eens op de hoogte te zijn dat de scheiding officieel was. Maar goed, Jordan had dan ook al een paar maanden eerder besloten dat ze weer vrij was om lief te hebben. Ze is helemaal los gegaan in het nachtleven, duikt op als mode-icoon en doet het met een al dan niet travestiete kooivechter. Die haar wel of niet mishandelt. Kortom, het is Katie Price die het roddelcircuit eigenhandig draaiende houdt, en dat is ook een talent.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020