Excite

‘El Hamdaoui gaat nergens heen’

Mounir El Hamdaoui zal niet vertrekken bij Ajax. Althans, dat zeggen bronnen rondom de 26-jarige aanvaller tegen NUsport. Na het ontslag van coach Martin Jol zou El Hamdaoui zich niet hebben kunnen vinden in de werkwijze van de nieuwe trainer; Frank de Boer.

De Marokkaans international meldde zich deze week weer in Amsterdam na ‘een griepje’ te hebben gehad. Volgens berichten op verschillende internetfora is El Hamdaoui in die periode meerdere malen in zijn woonplaats Rotterdam gesignaleerd. Aan het bed gekluisterd was hij dus zeker niet.

Het probleem tussen trainer en speler zou in Milaan zijn ontstaan. El Hamdaoui begon in de Champions League wedstrijd tegen AC Milan op de bank, maar Frank de Boer liet na hem dat te melden. De spits moest op internet lezen dat hij op de reservebank zat en zou ‘woedend’ zijn geweest.

Niks van waar, zegt NUsport. Ook het gerucht dat El Hamdaoui afgelopen zomer met tegenzin naar Amsterdam verkaste werd door het magazine ontzenuwd. De spits zou zijn gewenste transfer naar Valencia hebben zien afketsen en vervolgens voor tweede keus Ajax hebben getekend.

Tot slot weerlegde het kamp-El Hamdaoui de bewering dat de Marokkaan zijn voormalige trainer Martin Jol zal volgen naar een nieuwe club. Op 4 januari meldt de spits zich gewoon weer in Amsterdam en wordt er verder gepraat.

Afbeelding: Flickr, gebruiker mustapha_ennaimi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020