Excite

Elin Nordegren wil scheiden van Tiger Woods

Hoe snel en hoe hard kan een mens vallen van zijn roem? Tiger Woods was een maand geleden het toonbeeld van gratie, netheid en betrouwbaarheid. Nu blijkt dat Woods vooral bezig was met vrouwen. Vrouwen, vrouwen en nog meer vrouwen. Alsof er een riool werd opengetrokken, zoveel bagger verscheen er de laatste weken in het nieuws over Tiger Woods. Bagger die hij zelf had veroorzaakt, dat wel.

De teller staat inmiddels op meer dan tien minnaressen, waarvan sommigen werkzaam in de porno-industrie. Jessica Simpson hoort daar overigens niet bij. Een Amerikaanse roddelsite beweerde dat Simpson en Woods het prima met elkaar konden vinden tijdens een golftoernooi, eerder dit jaar. Jessica Simpsons en de golfer zouden zelfs telefoonnummers hebben uitgewisseld. Maar in een boze brief reageerde Jessica Simpson dat er niets waar is van die roddel en zij nooit meer dan een gezellig golftoernooi heeft gehad met Tiger Woods.

Inmiddels is ook bekend dat het er voor Elin Nordegren op zit. De vrouw van Tiger Woods, die al een week gespot wordt zonder trouwring, wil scheiden van de golfer. Dat zat er natuurlijk aan te komen, maar de kogel is nu echt door de kerk. Wat Tiger Woods gedaan heeft, weigert zij te accepteren. Na zijn repututatie en sponsorcontracten gaat Tiger Woods nu dus ook zijn vrouw verliezen, in een maand tijd.

Afbeelding: Flickr, Keith Allison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020