Excite

Elizabeth Hurley gaat eindelijk scheiden

Vier maanden geleden al gingen Elizabeth Hurley en Arun Nayar uit elkaar; nu heeft de Britse actrice ook officieel een scheiding aangevraagd. Hoewel de twee vier jaar getrouwd waren, lijkt Liz Hurley geen behoefte te hebben aan een afkoelingsperiode. Cricketer Shane Warne mag zich haar nieuwe vriend noemen.

Als reden voor de scheiding geeft de actrice 'onredelijk gedrag' van de kant van haar man op. Maar een paar maanden geleden was het toch echt Liz Hurley die werd vastgelegd op de gevoelige plaat terwijl ze een andere man zoende. Dat bleek de Australische cricket-ster Shane Warne te zijn. Ze maakte toen maar van de gelegenheid gebruik de breuk via twitter wereldkundig te maken.

Om haar reputatie niet te grabbel te gooien voegde de actrice, tevens model, eraan toe dat ze al langere tijd weg was bij haar man. Op twitter zei Hurley: "Voor de goede orde, mijn man Arun en ik zijn al een paar maanden geleden uit elkaar gegaan. Onze familie en vrienden waren hiervan op de hoogte." Rond diezelfde tijd maakte ook Shane Warne bekend te gaan scheiden van zijn toenmalige vrouw.

Mocht je je zorgen maken om Arun Nayar; niet doen. De Indiase erfgenaam van een textielimperium is al gespot met het 25-jarige model Kim Johnson aan zijn arm. Actrices en miljonairs hoeven nooit lang op een houtje te bijten, dat is wel weer bevestigd.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019