Excite

Elizabeth Jagger uit de kleren voor Playboy

Elizabeth Scarlet Jagger, de dochter van Mick Jagger en Jerry Hall, gaat uit de kleren voor Playboy. Het model verschijnt in juni naakt in het mannenblad. Deze maand blijkt er al een voorproefje te staan in het populaire blad; hier draagt ze alleen een zwarte panty en een riem en kijkt ze zwoel in de camera.

Jagger werkt regelmatig als model voor Tommy Hilfiger en is ook ambassadrice van cosmeticamerk Lancôme. Voor papa Mick zal dit geen prettig idee zijn; hij bleek er eerder al veel moeite mee te hebben dat zijn jonge dochter Georgia May Jagger halfnaakt spijkerbroeken promootte.

Elizabeth is de oudste dochter van Mick en Jerry. Ze stond op haar zestiende voor het eerst op de catwalk; toen liep ze samen met haar moeder voor Thierry Mugler. Ook verscheen ze samen met Alexandra en Theodora Richards, dochters van Keith Richards, in een campagne voor Tommy Hilfiger. In 2002 werd ze het gezocht van Lancôme. Daarnaast nam ze een prominente rol in in de meest recente advertenties van Marks&Spencer. Hierin stond ze naast Twiggy, Noemie Lenoir, Laura Bailey en Erin O’Connor. Ze is ingeschreven bij Independent Models in Londen en Beatrice Model agency in Milaan.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020