Excite

Elizabeth Taylor stond in geheim baby af

De onlangs overleden Elizabeth Taylor zou in het geheim een kindje hebben afgestaan. Dat vertelt haar voormalige psychiater, John Cohan. De actrice, onder andere bekend uit Who's Afraid of Virginia Wolf? stond haar dochter genaamd Norah af aan een Ierse familie, en drukte haar psychiater op het hart er tot haar dood niet over te spreken.

Naar verluidt wilde Norah niks met haar biologische moeder te maken hebben. Tegenover de New York Post doet John Cohan het verhaal uit de doeken: ''Liz gaf het kind in overleg met haar moeder en de filmstudio aan een familie in Ierland. Ze kreeg daarvoor een aardige som geld.'' De actrice zou het de rest van haar leven moeilijk hebben gehad met de beslissing.

Het kindje moet in de jaren '60 geboren zijn, maar wanneer precies is niet duidelijk. Ook wie de vader van het meisje is, blijft een raadsel. Aan de New York Post vertelt psychiater Cohan dat ook zijn cliënt daarvan niet op de hoogte was: ''Elizabeth heeft nooit geweten wie de vader was omdat ze destijds met drie mannen de lakens deelde.''

Dat Elizabeth Taylor wel van een verzetje hield mag duidelijk zijn. De Brits-Amerikaanse actrice trouwde maar liefst acht keer. Van Richard Burton scheidde ze na tien jaar huwelijk in 1974, om een jaar later opnieuw met de acteur in het huwelijksbootje te stappen. Inclusief Norah had Elizabeth Taylor vier kinderen, en met haar vierde man adopteerde ze ook nog een Duits meisje; Maria.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021