Excite

Elton John dol op geur van luiers

Zanger Elton John is dolgelukkig met zijn kersverse zoon en kan werkelijk alles rondom het vaderschap waarderen. Zelfs luiers. Elton John en zijn partner David Furnish werden afgelopen kerst ouders van het jongetje Zachary, dat door een surrogaatmoeder op de wereld gezet werd. In een openhartig interview met het Engelse OK! Magazine vertelt Elton dat hij gek is op de geur van luiers.

Elton noemt de komst van zijn zoon het beste dat ooit in zijn leven gebeurd is, naast de ontmoeting met zijn partner. David en Elton hadden zich goed voorbereid op het vaderschap en hadden al wel gedacht dat het kleine ventje behoorlijk wat vreugde in hun leven zou brengen. Dat ze echter zó gelukkig van hem zouden worden als nu het geval is, dat had zelfs Elton niet kunnen verwachten.

Het is vooral erg leuk om te merken dat een baby vooral liefde en verzorging nodig heeft en niet allerlei andere dingen. Elton kijkt dan ook wel met lichte vrees uit naar de dag dat Zachary gaat praten en lopen, dan zal het waarschijnlijk iets anders worden voor de nu al 64-jarige vader. Gelukkig schrikt het hem niet af en geeft hij aan er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat Zachary een liefhebbende, meelevende jongen wordt.

In ieder geval heeft Elton voorlopig weer tijd om zich met de opvoeding bezig te houden; hij is net weer klaar met de opnames voor de soundtrack van een nieuwe Disney-film, Gnomeo & Juliet.

Afbeelding: Flickr account Bohamanam

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020