Excite

Elton John is biologische vader van pasgeboren zoon

De kersverse vaders Elton John en David Furnish weigerden te onthullen wie van hen de biologische vader is van hun pasgeboren zoontje Zachary, maar nu het geboortebewijs van de jongen is uitgelekt komt de waarheid alsnog naar buiten.

Volgens het Amerikaanse Popeater.com staat de zanger op het geboortebewijs aangemerkt als de ‘vader’ van het kind, terwijl zijn partner als ‘moeder’ wordt genoemd.

Een vriend van het stel legt uit waarom de 63-jarige John, en niet de 48-jarige Furnish, de biologische vader is. ‘Elton wilde heel erg graag een kind met zijn genen. Hij heeft zoveel talent en dat wilde hij graag doorgeven. Na jarenlange discussies hebben Elton en David uiteindelijk besloten dat Elton’s zaad zou worden gebruikt voor de bevruchting’.

Zachary kwam afgelopen eerste kerstdag in Californië ter wereld met behulp van een draagmoeder. Het koppel schijnt zo blij te zijn met de komst van hun zoon, dat ze nu al denken aan een tweede kind. Vooral Furnish zou het erg belangrijk vinden dat Zachary opgroeit met een broertje of een zusje. Als het eenmaal zover is, wil het paar gebruik maken van het zelfde bureau, Center for Surrogate Parenting, en dezelfde draagmoeder.

De kleine Zachary ontbreekt het in ieder geval aan niets. De kleine spruit zou de beschikking hebben over maar liefst vier nanny’s en een chef-kok.

Afbeelding: Flickr, gebruiker withoutsound

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020