Excite

Elton John stapt in huwelijksbootje

  • © Getty Images
Elton John is een graag geziene gast op bruiloften van celebrities, maar was tot nu toe zelf nog niet in het huwelijksbootje gestapt. Daar gaat verandering in komen. De Britse zanger gaat namelijk komend weekend trouwen met zijn grote liefde David Furnish.

Elton en David zijn al 21 jaar samen. De twee waren al geregistreerd partner sinds 2005, maar mochten eerder nog niet trouwen. Inmiddels is het homohuwelijk echter ook gelegaliseerd in Engeland en dat betekent dat de twee elkaar wel eeuwige trouw kunnen beloven.

Elton beweert dat mensen een enorm feest hoeven te verwachten: "We zullen het rustig houden." Tegelijkertijd meldt hij ook dat het wel een beetje een feestje moet worden: "We zouden niet moeten zeggen: oh, we hebben toch al een geregistreerd partnerschap, dus we gaan de moeite niet nemen om te trouwen. Dat de wet is veranderd is mooi en dat moeten we vieren."

Zijn partner denkt daar nog iets anders over, die ziet hem en Elton het liefst gewoon naar een registratiebureau gaan met wat getuigen en 'de jongens'. Elton en David hebben samen twee zoons geadopteerd, Zachary Jackson Levon Furnish-John en Elijah Joseph Daniel Furnish-John.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021