Excite

Emma Watson danst in NY'se stripclub

Emma Watson, bekend uit de films over Harry Potter, lijkt haar kinderimago binnen enkele weken van zich af te willen schudden. De Engelse actrice verscheen in stijlvolle feestjurken op de rode loper en vermaakte zich deze week opperbest in een paaldansclub in New York.

Watson speelde gedurende haar tienerjaren de rol van Hermione Granger in de filmreeks over Harry Potter en droeg derhalve het imago van een slim en braaf burgermeisje met zich mee. Kleine meisjes worden echter groot en nu de filmserie volledig is opgenomen lijkt Watson haar kinderimago snel van zich af te willen schudden. Zo verscheen ze de afgelopen weken als een echte femme fatale op de rode lopers van Londen en New York en liet ze zich ook gelden op de afterparty's.

Maar nu blijken ook de New Yorkse stripclubs niet langer veilig voor het Engelse feestbeest. De 21-jarige Watson vermaakte zich deze week in een stripclub in Manhatten, na de première van de allerlaatste Potter-film, 'Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2'. Een anonieme bron vertelde aan de Engelse boulevardkrant The Sun dat de actrice zich kostelijk vermaakte, ondanks de aanwezigheid van enkele schaarsgeklede dames.

Het dansfestijn was rond 2 uur 's nachts voorbij, maar volgens de bron had Watson gedurende de hele avond een brede smile op haar gezicht.

Watson, die elf jaar lang in de Potter-films speelde, gaf onlangs aan dat ze haar studie weer op wil nemen en daarnaast op zoek gaat naar zichzelf. Waarschijnlijk zit de Engelse schone vanaf september weer op de collegebanken van de fameuze Universiteit van Oxford.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020